Nieuws

 • Weetje over (biologische) appels

  Weetje over (biologische) appels

  Appels zijn een voorbeeld van het geweldige werk van de natuur. Appels behoren tot de rozenfamilie. Het eetbare deel is de punt van de bloemsteel.

  02 Oktober 2018

 • Wat houdt EKO in?

  Wat houdt EKO in?

  EKO staat voor eerlijke producten waarbij geen gebruik is gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Voor producten die de tijd hebben gekregen om te groeien. Eerlijk duurt het langst. EKO-producten zijn de producten van de toekomst.

  02 nov 2018

 • Brood is superfood

  Brood is superfood

  Brood blijft ook in de toekomst een belangrijke plaats innemen. Eigenlijk kun je brood een superfood noemen, omdat het qua samenstelling met kop en schouders boven veel voedingsmiddelen uitsteekt.

 • Biologische aardbeien beter bestand tegen spintmijten

  Biologische aardbeien beter bestand tegen spintmijten

  Velden met biologische aardbeien vertonen een meer gelijke verdeling van nuttige en schadelijke dieren dan de conventionele variant, blijkt uit een onderzoek van de Universiteit van Kopenhagen.

 • Infographic: Wat is bioplastic?

  Infographic: Wat is bioplastic?

  Er is een verschil tussen biobased plastics, biodegradeerbare plastics en bioplastics. Zo is het ene gemaakt van een hernieuwbare grondstof, zoals planten, terwijl bij het andere materiaal de nadruk ligt op de biologische afbreekbaarheid.

Wij aanvaarden Papieren / Elektronische Maaltijdcheques en Papieren Ecocheques in de winkel.